Política de privacitat

Política de privacitat

La utilització d’aquesta web i dels seus formularis requereix l’acceptació del tractament de les dades de l’usuari en relació a aquesta política de privacitat, incloent-hi la recopilació de dades d’accés i l’enviament d’informació promocional per via electrònica, així com contacte telefònic. 

 

Responsable del tractament de les dades i informació de contacte


El responsable és FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN (en endavant “AMICS DE LA GENT GRAN”) amb domicili al Carrer Grassot, 3-1a 08025 Barcelona.

En cas de dubte, consulta o modificació pots comunicar-ho mitjançant carta postal, a la nostra adreça de correu, enviant un email a administracio@amicsdelagentgran.org o trucant al 932 076 773.

 

Finalitat del tractament de dades


Les dades es tracten amb els següents objectius:

  1. Proporcionar accés als continguts de la web.

  2. Atendre les sol·licituds dels usuaris de la web.

  3. Portar un registre de visites (adreces IP, dades del navegador, país, pàgina accedida, etc.) a efectes estadístics.

  4. Aplicar mesures encaminades a la nostra seguretat web.

  5. Enviar informació promocional sobre activitats, campanyes i iniciatives d’AMICS DE LA GENT GRAN similars a les que hagis participat. 


En cas d’omplir qualsevol dels formularis, serà necessari facilitar determinades dades personals, els quals es tractaran per a la finalitat per a la qual se sol·liciten.

 

Legitimació


Les dades es tracten d’acord amb el consentiment cedit per l’usuari i és una pràctica legitimada, sempre complint amb les obligacions contractuals fruit d’aquesta cessió.

El tractament de dades per a l’enviament d’informació promocional, similar a la que ja has rebut, respon a un interès legítim i està autoritzat per la normativa vigent. 

 

Destinataris i transferències


El destinatari de dades principal és AMICS DE LA GENT GRAN, qui es compromet a no vendre, llogar o cedir les teves dades personals, que sí que podran ser facilitats a proveïdors que necessitin accedir a les teves dades per a la prestació de serveis, subscrits sempre a contractes de confidencialitat i al tractament de dades personals necessaris, exigits per la normativa per a protegir la teva privacitat.


Per altra banda, no es preveu la transferència internacional (fora de l’Espai Econòmic Europeu), excepte la que es faci amb finalitats d’emmagatzematge, i en tot cas d’acord amb l’existència d’una decisió d’adequació i de garanties adequades, així com entitats adherides a l’acord Privacy Shield.

 

Utilització de funcions i complement de tercers


Aquesta web pot incorporar funcions i complements proporcionats per tercers per a diverses finalitats, com, per exemple: analítiques web de tercers, mapes de tercers, vídeos de tercers, comerç electrònic, etc.

Una funció o complement d’un tercer estableix una connexió directa entre el navegador de l’usuari i els dominis d’internet controlats pel tercer, permetent la descarrega i execució de la funció. Així mateix, la majoria dels complements de tercers recopilen quines pàgines visiten els usuaris per a conèixer els seus interessos i poder oferir-li posteriorment publicitat adaptada a aquests. 

 

Termini de conservació de les dades


Almenys durant el termini establerts per la legislació aplicable i en tot cas durant el temps que es mantingui la vigència del consentiment.

 

Drets de les persones


Els afectats tenen dret a: accedir, rectificar i suprimir les seves dades; sol·licitar la portabilitat de les seves dades; oposar-se al tractament o sol·licitar la seva limitació; retirar el consentiment prestat, en el seu cas.

Per a això poden enviar la seva sol·licitud per escrit o correu electrònic a la direcció del responsable, incloent-hi la referència “Protecció de dades”

Per a facilitar la identificació recomanem que el titular de les dades adjunti a la sol·licitud còpia del seu DNI o passaport. Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat de Control de protecció de dades.

 

Veracitat i actualització de les dades


L’usuari deu omplir els formularis amb dades veritables, exactes, completes i actuals. L’usuari no introduirà dades corresponents a altra persona, ja que AMICS DE LA GENT GRAN presumirà que les dades han estat facilitats pel titular d’aquests. L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol mal o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar a qualsevol persona a causa de l’emplenament del formulari amb dades falses, inexactes, incompletes, no actualitzades o relatives a altra persona.

L’usuari deu comunicar modificació en les dades proporcionades amb la finalitat de mantenir les seves dades degudament actualitzades.

 

Seguretat de la informació


AMICS DE LA GENT GRAN ha pres totes les mesures legalment requerides per a la protecció de dades personals; així mateix, ha adoptat tots els dispositius tècnics al seu abast; evitar la pèrdua, el mal ús, l’alteració, l’accés i el robatori de les dades personals facilitats pels usuaris de la web. L’usuari deurà tenir en compte, no obstant això, que les mesures de seguretat en internet no són absolutament inviolables. 

 

Menors d’edat


AMICS DE LA GENT GRAN prohibeix l’ús dels seus serveis web als usuaris menors de catorze anys, excepte consentiment exprés dels seus pares o tutors legals. 

En cap cas el menor podrà facilitar a AMICS DE LA GENT GRAN dades que permetin obtenir informació sobre la resta de membres del grup familiar, o sobre les característiques d’aquest, com les dades relatives a l’activitat professional dels progenitors, informació econòmica, dades sociològiques o qualsevol altres, sense el consentiment dels titulars d’aquestes dades.

 

Analítiques Web


Aquesta web fa servir diverses analítiques per a conèixer la manera en què és buscada, accedida i utilitzada pel públic.  Aquestes analítiques poden implicar la recopilació de dades de caràcter personal, com per exemple; l’adreça IP, la localització de la connexió, la informació sobre el software o hardware de navegació, etc. Aquesta informació no s’associa als usuaris i es fa servir amb la finalitat exclusiva d’obtenir informació estadística sobre l’ús de la web de l’empresa. 

Aquesta web integra funcions analítiques de Google Inc (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFORNIA, USA) i en fer servir aquesta web, el navegador de l’usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d’internet google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google registrar l’activitat de l’usuari, així com informació relativa a la seva adreça IP.

Google Analytics fa ús de les cookies persistents, per a elaborar estadístiques anònimes sobre l’ús d’aquesta web, conforme a la següent Política Privacitat. En fer servir aquest la web, l’úsuari consent el tractament de les seves dades per Google en la forma i per a les finalitats indicades. 

 

Utilització de les funcions proporcionades per Google, Inc.


Aquesta web integra funcions de Google Inc (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFORNIA, USA), com per exemple; vídeos de Youtube, mapes i botons “+1”. Per a això, al fer servir la web, el navegador de l’usuari, estableix una connexió directa amb els servidors del domini d’internet google.com i altres dominis de Google.

Això permet a Google conèixer que l’usuari ha visitat la web des de la seva adreça IP. Google fa ús de cookies persistents, emmagatzemament local i emmagatzemament local de Flash en el dispositiu de l’usuari, per a diverses finalitats, incloent-hi la recopilació de l’activitat de l’usuari en internet per a oferir-li publicitat adaptada als seus interessos, conforme a les seves Polítiques de Privacitat. En fer servir aquest la web, l’usuari consent el tractament de les seves dades per part de Google en la forma i per a les finalitats indicades.